Transplant de păr prin SmartGraft

Introducere

SmartGraft este cel mai performant sistem robotizat pentru transplant de păr din România. Acest produs revoluționar a fost dezvoltat de o echipă de medici specialiști și experți în inginerie, oferind o alternativă unică pe piața tehnologiilor implicate in transplant de păr.

Despre SmartGraft

SmartGraft revoluționează industria transplantului de păr. El este un produs unic, cu beneficii unice în domeniul transplantului de păr:

  • Eliminând factorul uman din procesul de extracție și recoltare, extragerea unităților foliculare și pregătirea acestora pentru implantare au loc într-un mediu extrem de bine controlat de tehnologia încorporată;
  • Viabilitate maximă a grafturilor extrase, prin procedurile de recoltare, păstrare și pregătire antetransplant;
  • Față de alte tehnici, pacienții care vor alege SmartGraft se vor bucura de o reducere considerabilă a traumei experimentate în timpul procedurii de transplant de păr;
  • Cicatricile vor fi minimale;
  • Procedura este minim invazivă, nedureroasă, cu disconfort și sângerări reduse semnificativ;
  • Se realizează în sistem ambulator;
  • Recuperare rapidă: pacienții își pot relua viața obișnuită la scurt timp după transplantul de păr;
  • Rezultate naturale și de lungă durată.

Mod de acțiune

Zona occipitală a pacientului se va tunde - aceasta este zona agreată de unde vor fi recoltate grafturile (firele de par cu rădăcinile). Cu ajutorul tehnicii FUE încorporate în sistemul robotizat SmartGraft, firele de păr vor fi extrase fără vreun disconfort, fără cicatrice ulterioară si fara a fi o experienta traumatizanta. Extragerea foliculară funcționează la nivel microscopic, fiind extrași de la 1 - 4 foliculi o dată, din acele regiuni ale scalpului în care părul este sănătos și neafectat de alopecie.

Cele mai bune resurse foliculare ale scalpului vor fi folosite și implantate cu precizie, cu ajutorul implanterului SmartGraft. Acestea vor fi așezate, cu precizie oferită de cel mai performant sistem robotizat pentru transplantul de păr, în regiunile afectate de căderea părului, într-o direcție, unghi și adâncime considerate optime în cazul fiecărui pacient.

Cine poate sa beneficieze de tratament ?

Transplantul de păr este o opțiune atât pentru bărbații, cât și pentru femeile care se confruntă cu probleme de cădere a părului și care își doresc restaurarea zonei capilare cu ajutorul unei intervenții minim-invazive, cu rezultate naturale și de lungă durată.