Consult DEA

Experți în transplantul de păr

Credem în acces la informații validate științific, susținute de toate progresele tehnologice din domeniul medical, cuprinse într-o interacțiune ireproșabilă a pacienților cu echipa noastră de specialiști. De aceea, vom aborda cu profesionalism, dar și cu empatie, orice problemă a pacienților noștri.

Misiunea noastră constă în:

  • A oferi pacienților noștri diagnostic și tratamente bazate pe cele mai recente cercetări științifice și medicale;
  • A trata pacienții într-un mod dedicat și empatic - ne vom dedica doar unui pacient pe zi;
  • Urmărirea pe viață a cazurilor pacienților noștri - pierderea părului este o afecțiune pe termen lung, iar noi vom fi alături de pacienții noștri pe tot parcursul vieții lor, livrând aceeași expertiză, cu mult timp după realizarea cu succes a unui transplant de păr.

Personalul nostru, expert în diagnosticul și tratamentul căderii părului, pune mereu pacientul pe primul loc. Acordăm o importanță uriașă consultației inițiale, asta pentru că vrem să vă oferim nu doar expertiza și tratamente de varfpacienților noștri, ci și să creăm legături veritabile cu aceștia. cu empatie și respect.

Toți specialiștii noștri urmează programe de dezvoltare și pregătire medicală, pentru a fi constant la curent cu cele mai inovative soluții aduse de tehnologie în beneficiul pacientilor ce se confruntă cu căderea părului. Cumulând experiența noastră în medicina academică cu cea a practicii private, suntem pregătiți să intervenim activ și cu rezultate garantate în viața pacienților noștri.

Credem cu tărie că, pentru a oferi servicii ireproșabile pacienților noștri, echipa noastră de specialiști trebuie să se identifice cu ușurință în aceleași standarde.

Tehnologie smart în folosul pacienților

Suntem prima clinică din România care a adus tehnologia robotizată SmartGraft în folosul celor ce se confruntă cu probleme de cădere a părului.

Procedurile standard de restaurare a părului implică o intervenție chirurgicală ce lasă inevitabil o cicatrice vizibilă și un timp de recuperare lent și incomod. Odată cu apariția tehnologiei inteligente SmartGraft, transplantul de păr este posibil acum cu:

- precizie în recoltarea și implantarea grefelor de păr;

- rezultate naturale;

- cicatrici minimale;

- timp redus de recuperare - pacienții se pot întoarce la lucru cateva zile post-intervenție.

În urma transplantului de păr cu ajutorul tehnologiei robotizate SmartGraft, se observă creșterea părului încă din primele trei luni după procedură.

Tratamentul științific al căderii părului

Serviciile clinicii noastre acoperă întreaga gamă de investigații si consultați pentru diagnosticare și identificarea planului de tratament potrivit particularităților și nevoilor pacienților noștri.

În oricare dintre etapele unui plan medical s-ar situa pacientul - consultația inițială, diagnosticare sau tratament - vom pune mereu pacientul pe primul loc, mizând pe o încredere reciprocă și pe o relație cu acesta.

Consultația inițială

Consultul inițial presupune revizuirea atentă a istoricului fiecărui pacient, examen obiectiv centrat pe examinarea scalpului, cu ajutorul dermatoscopului. În cadrul acestei întâlniri se va incerca identificarea cauzelor pierderii părului.

În cazuri mai rare, se poate recomanda efectuarea unei biopsii a scalpului, precum și teste de sânge specifice.

Întrucât sunt multe cauze ce stau la baza căderii părului, este important procesul de diagnosticare a tipului de alopecie, întrucât el stabilește pașii următori în tratarea căderii părului.

Diagnosticarea

Unele dintre cauzele ce stau la baza căderii părului sunt temporare, în timp ce altele sunt cronice și se pot agrava în timp. Diagnosticarea corectă poate impune un tratament specific, dar și prognoza pe termen lung și viteza de progresie a acesteia.

Planul de tratament

Există o mare varietate de tratamente pentru persoanele care se confruntă cu căderea părului. Tratamentul corect este cel adaptat în întregime pacientului, și deci diagnosticului inițial.

Tratamentul poate include intervenții chirurgicale, non-chirurgicale și cosmetice, avand la baza cele mai recente cercetări științifice și medicale.

  • Lun - Vin 08:00 - 19:00
  • Sâm Cu programare
  • Dum Închis
+4 0770 131 254