Introducere

InMode constituie unul dintre cele mai eficiente și revoluționare tratamente non-chirurgicale de remodelare corporală. Bazată pe lipoliza RFAL (radiofrecvență), tehnologia Inmode topește țesutul adipos, remodelează și sculptează fesele.

Despre Inmode

Inmode reprezintă cea mai recentă inovație în estetică - o procedură minim-invazivă, non-chirurgicală prin care se elimină celulele adipoase, se reduce celulita și se reconturează zona coapselor.

Tehnologia Inmode permite căldurii să penetreze și să remodeleze pielea, eliminând atât țesutul adipos superficial, cât și cel profund. Rezultatul final este similar unui lifting. Fesele vor fi conturate, volumetria lor în armonie cu silueta pacientului, iar pielea va avea un aspect neted și întins.

Cele mai relevante beneficii ale tehnologiei Inmode includ:

 • Timp scăzut de recuperare post-tratament;
 • Este o procedură minim-invazivă de o eficiență dovedită;
 • Distruge definitiv adipocitele, având rezultate permanente.

Mod de acțiune

Inmode intervine definitiv în stratul adipos, eliminând permanent celulele adipoase din zona de tratament. Tratamentul este echivalent unei liposucții combinate cu un lifting, însă este minim-invaziv și mai confortabil pentru pacient.

În timpul procedurii, energia bazată pe radiofrecvență este emisă direct în depozitele de grăsime, prin intermediul unei micro-canule. Această canulă este mult mai subțire decât cea utilizată în timpul liposucției clasice, și lezează semnificativ mai puțin țesuturile înconjurătoare. Rezultatul este unul spectaculos, iar recuperarea este una ușoară.

Cine poate să beneficieze de tratament ?

Inmode este disponibil acelor pacienți care își doresc reconturarea și sculptarea zonei feselor cu ajutorul celei mai noi și eficiente tehnologii bazate pe radiofrecvență.

DETALII INTERVENȚIE

ÎNAINTE DE INTERVENȚIE

 • În cadrul unui consult inițial se va stabili dacă această procedură este cea potrivită pentru pacient
 • Nu este nevoie de o pregătire specială înainte de tratament;
 • Pentru a diminua riscul de vânătăi sau de hematom, se recomandă încetarea administrării de medicamente antiinflamatorii sau anticoagulante (Aspirină, Ibuprofen, etc.), cu acordul medicului curant.

PRECAUȚII

Informați medicul în cazul în care suferiți de boli acute (herpes sau alte afecțiuni), sau dacă sunteți sub tratament cu medicație anticoagulantă sau antiinflamatoare.

INTERVENȚIA :

 • Intervenția se va face după aplicarea unor anestezice locale, presupune un disconfort minimal
 • Procedura se realizează în aproximativ 90 de minute;
 • O canulă va fi introdusă sub piele în zona de tratament, iar un electrod va plasat pe suprafața pielii; energia va curge de la canulă la electrod, fluidizând celulele adipoase și remodelând pielea.

REZULTATE

Rezultatele obținute sunt permanente.

Pacienții pot constata îmbunătățiri vizibile, ce apar în lunile care urmează procedurii. Efectul final se va instala la două, până la trei luni după procedură.

Fesele vor fi sculptate, reconturate și cu o volumetrie în armonie cu cerințele și fizicul pacientului.

DUPĂ INTERVENȚIE

 • Zona de intervenție poate fi ușor pigmentată și poate prezenta edeme ce se vor retrage în scurt timp;
 • Pacienții își pot relua activitățile normale imediat după procedură, însă se recomandă reluarea lor la 1 - 3 zile post-tratament.

RECOMANDĂRI :

 • Timp de câteva săptămâni se recomandă evitarea activităților sportive intense;

COMPLICAȚII

Reacțiile locale(edem, eritem, echimoze sau hematoame) sunt normale și remit spontan. Dacă vreunul din aceste semne vă îngrijorează, contactați medicul dvs chirurg.

CONTRAINDICAȚII:

 • Nu se recomandă procedura în caz de sarcină și alăptare;
 • Discutați cu medicul dumneavoastră dacă suferiți de alergii medicamentoase.