Introducere

InMode constituie unul dintre cele mai eficiente și revoluționare tratamente non-chirurgicale de remodelare corporală. Bazată pe lipoliza RFAL (radiofrecvență), tehnologia Inmode topește țesutul adipos și elimină efectul de piele laxă.

Despre Inmode

Inmode ridică, remodelează și strânge țesuturile într-o manieră minim-invazivă. Se folosește în tratarea celor mai comune zone cu probleme: de la abdomen, brațe, fese, picioare, până la față – ochi, sprâncene, pliuri nazolabiale, zona inferioară a feței - bărbie, colțurile gurii, gât.

Cele mai relevante beneficii ale tehnologiei Inmode includ:

 • Timp scăzut de recuperare post-tratament;
 • Este o procedură minim-invazivă de o eficiență dovedită;
 • Distruge definitiv adipocitele, având rezultate permanente.

Inmode combină cele mai noi tehnici medicale non-chirurgicale, bazate pe radiofrecvență, cu metodele convenționale de liposucție. Se creează o procedură "hibridă" ce asigură rezultate superioare intervenției clasice de liposucție, însă cu un timp de recuperare și disconfort al pacientului reduse semnificativ.

Mod de acțiune

Inmode intervine eficient și permanent în extragerea depozitelor de grăsimi localizate la nivelul abdomenului. Este o formă de liposucție minim invazivă, bazată pe radiofrecvență, care îndepărtează depozitele adipoase nedorite.

În timpul procedurii, energia bazată pe radiofrecvență este emisă direct în depozitele de grăsime, prin intermediul unei micro-canule subțiri. Această canulă este mult mai subțire decât cea utilizată în timpul liposucției clasice, și lezează semnificativ mai puțin țesuturile înconjurătoare. Rezultatul este unul spectaculos, cu recuperare ușoară.

Cine poate să beneficieze de tratament ?

Inmode este disponibil acelor pacienți care își doresc reconturarea și sculptarea zonei abdominale cu ajutorul celei mai noi și eficiente tehnologii bazate pe radiofrecvență.

Procedura este versatilă și este recomandată și persoanelor care au fost supraponderale în trecut, proaspetelor mame sau persoanelor în vârstă care se confruntă cu un exces tegumentar la nivelul abdomenului.

DETALII INTERVENȚIE

ÎNAINTE DE INTERVENȚIE

 • În cadrul unui consult inițial se va stabili dacă această procedură este cea potrivită pentru pacient
 • Nu este nevoie de o pregătire specială înainte de tratament;
 • Pentru a diminua riscul de vânătăi sau de hematom, se recomandă încetarea administrării de medicamente antiinflamatoare sau anticoagulante (Aspirină, Ibuprofen, etc.), cu acordul medicului curant.

PRECAUȚII

Informați medicul în cazul în care suferiți de boli acute (herpes sau alte afecțiuni), sau dacă sunteți sub tratament cu medicație anticoagulantă sau antiinflamatoare.

INTEVENȚIA :

 • Intervenția are loc sub anestezie locală
 • Procedura se realizează în aproximativ 90 minute;
 • O canulă va fi introdusă sub piele în zona de tratament, iar un electrod va plasat pe suprafața pielii; energia va curge de la canulă la electrod, fluidizând celulele adipoase și remodelând pielea.

REZULTATE

Rezultatele obținute sunt permanente.

Pacienții pot constata îmbunătățiri constante, ce apar în lunile care urmează procedurii.Efectul final se va instala la două, până la trei luni după procedură

Abdomenul va fi sculptat și conturat, pielea va fi vizibil tonifiată.

DUPĂ INTERVENȚIE

 • Zona de intervenție poate fi ușor pigmentată;
 • Poate prezenta edeme ce se vor retrage în scurt timp;
 • Pacienții își pot relua activitățile normale imediat după procedură, însă se recomandă reluarea lor la 1 - 3 zile post-tratament.

RECOMANDĂRI :

 • Timp de câteva zile se recomandă evitarea activităților sportive intense;
 • Trebuie evitate băile fierbinți, sauna și sportul timp de 24 - 48 de ore.

COMPLICAȚII

Reacțiile locale(edem, eritem, echimoze sau hematoame) sunt normale și remit spontan. Dacă vreunul din aceste semne vă îngrijorează, contactați medicul dvs chirurg.

CONTRAINDICAȚII:

 • Nu se recomandă procedura în caz de sarcină și alăptare;
 • Discutați cu medicul dumneavoastră dacă suferiți de alergii medicamentoase.