Cabinetul Dermatologic DEA Clinic

Fie că vă confruntați cu simptomele unei potențiale boli de piele sau aveți dorinţa unei schimbări de ordin estetic, vă aşteptăm în Cluj-Napoca la cabinetul de dermatologie DEA Clinic pentru a stabili împreună un tratament optim şi individualizat cazului dumneavoastră.

Vă stăm la dispoziție cu servicii din dermatologie, venerologie, intervenții chirurgicale dermatologice și tratamente estetice.

Locație și program de lucru

Centrul medical DEA Clinic se află situat în Cluj-Napoca pe strada Mihai Veliciu la numărul 33 (în apropiere de pensiunea Bellagio).

Programul de lucru al cabinetului dermatologic este de Luni până Vineri între orele 08:00 - 19:00. Consultațiile și tratamentele sunt făcute pe bază de programare (disponibil și Sâmbătă) sau în regim de urgență.

Pentru a preîntâmpina eventualele probleme de disponibilitate a medicilor DEA Clinic, vă rugăm să ne contactați înainte de a vă prezenta la clinică.

Programați o consultație!

Echipa de medici

Personalul medical al clinicii este compus din medici tineri, aflați într-o continuă formare.

Participarea medicilor noștri la conferințe și cursuri internaționale vă oferă posibilitatea să beneficiați de cele mai noi proceduri și tratamente din domeniul dermatologiei.

Prețuri competitive

La nivelul standardelor oferite și a tehnicilor de ultimă generație folosite, clinica noastră practică tarife competitive pe piața medicală.

Am încercat în același timp să păstrăm prețurile accesibile - dorim să permitem accesul cât mai multor persoane la servicii dermatologice de înaltă clasă.

O paletă extinsă de servicii (în special cele estetice) beneficiază de prețuri speciale sau oferte promoționale la achiziționarea unui pachet cu mai multe ședințe de terapie.

Servicii dermatologice

DEA Clinic vine în întâmpinarea pacienţilor săi cu un pachet complet de servicii dermatologice de specialitate, începând de la consultaţie şi diagnostic, şi până la tratamentul afecţiunilor dermatologice.

Cabinetul este dotat cu aparatură profesională, ce permite specialiştilor noștri în dermatologie stabilirea unui diagnostic rapid şi corect.

Rezultatele consultațiilor dermatologice și venerologice sunt, la fel ca diagnosticele stabilite, confidențiale, iar planurile de tratament sunt adaptate fiecărui caz în parte.

Sala de chirurgie dermatologică este echipată corespunzător efectuării exciziilor simple (excizie nevi, excizie lipom, excizie chiste epidermoide, sau altor tumori dermatologice) sau operațiilor complexe împotriva tumorilor maligne localizate la nivelul pielii (cum ar fi melanomul, carcinomul bazocelular sau carcinomul spinocelular).

Dermatologie estetică

Gama de servicii include de asemenea proceduri de estetică dermatologică, dintre care amintim: injectarea de acid hialuronic pentru mărirea de buze, volumul pomeților sau corectarea ridurilor, tratamentul ridurilor și al hiperhidrozei cu botox, peeling chimic şi microdermabraziune, scleroterapie pentru tratamentul venelor varicoase.