Cabinetul de Endocrinologie Cluj

Cabinetul nostru de endocrinologie din Cluj-Napoca, oferă servicii de diagnostic, investigaţie ecografică și tratament a disfuncțiilor hormonale, tratamentul obezității, evaluarea și tratamentul disfuncțiilor sexuale și al infertilității.

Din patalogia hormonală diagnosticată şi tratată de specialiştii noştri, amintim: patologia hipotalamo-hipofizară, patologia tiroidiană (nodulii tiroidieni, hipotiroidia, hipertiroidia, guşa), osteoporoza.

Deoarece problemele medicale legate de nutriţie sunt din ce în ce mai întâlnite, investigăm şi oferim tratament împotriva obezităţii de cauză endocrină, tulburărilor de metabolism a calciului şi patologia paratiroidiană, patologia glandelor suprarenale.

Împreună cu dumneavoastră putem stabili un plan de abordare eficient în combaterea problemelor cu greutatea, în cadrul şedinţelor de consiliere nutriţională.

Evaluarea și tratamentul disfuncțiilor sexuale este individualizată:

  • patologie ovariană: infertilitate, tulburări ale ciclului menstrual, tulburările de menopauză, sindromul ovarelor micropolichistice
  • patologie testiculară

Colaborarea dintre medicii endocrinologi şi specialiştii noştri dermatologi, oferă un avantaj net în diagnosticul şi tratamentul unor boli endocrinologice, reprezentative fiind acneea și hirsutismul (creșterea nedorită a părului pe corp).

Vă așteptăm la cabinetul de endocrinologie DEA Clinic, pentru o consultaţie de specialitate şi un tratament optim, corespunzător stării dumneavoastră de sănătate.