Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Tratamentul buzelor cu acid hialuronic

Expresia buzelor este foarte importantă, având rol în expresia globală a feței. Prin aceasta ne ajută în stabilirea conexiunilor cu alte persoane.

Datorită înaintării în vârstă, volumul buzelor scade devenind liniare și subțiri, având conturul mai puțin delimitat.

Fillerul cu acid hialuronic reprezintă o metodă sigură și eficientă, temporară, de a oferi un aspect îmbunătățit și natural al buzelor tale.

Dacă îți dorești buze voluminoase și moi, acidul hialuronic este soluția.

Cum apreciem frumusețea buzelor?

Acest lucru este destul de dificil și delicat. Cu toate acestea, studiile arată faptul că se consideră senzuale buzele care sunt mai mari, dar cu aspect natural, bine definite, moi și cu aspect uniform.

Tratamentul cu acid hialuronic îmbunătățește textura buzelor, conturul, forma și umple liniile inestetice, facându-le mai moi și cu aspect natural.

Cât timp are efect?

Durata în care persistă efectul fillerului cu acid hialuronic diferă în funcție de produsul folosit și este între 3-4 luni și un an. Pentru rezultate optime se indică ședințe adiționale.

Reacții adverse frecvente

Unele posibile reacții adverse sunt: echimoze la locul injetării, înroșirea temporară a zonei tratate, tumefierea zonei sau durere ușoară.

Când pot să-mi reiau activitățile?

Imediat după injectare este posibil să se vadă mici echimoze sau pielea să fie mai roșie. În general, acestea sunt cele mai frecvente reacții adverse, iar activitatea poate fi reluată imediat după tratament. De menționat că este totuși un tratament minim invaziv, drept urmare trebuie evitată expunerea la praf sau la variații termice mari.

Produsele cu acid hialuronic folosite în cadrul DEA Clinic pentru augmentarea buzelor conferă foarte rapid aceste calități plăcute, oferind un aspect natural și de durată.